ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διανύοντας την νέα εποχή στον χώρο της διατροφής και της εστίασης, η ομάδα Vego ύστερα από ενδελεχή σκέψη και έρευνα χρόνων, δημιούργησαν τον όμιλο Vego με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον κόσμο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες ,με γνώμονα τον σεβασμό στην κάθε είδους ζωή και το περιβάλλον και σε συνάρτηση πάντα με την υγιεινή διατροφή.
Kama academy: strength training is not bodybuilding barbell pull up cosmed – bodybuilding.
Για να το πετύχουν αυτό και να κάνουν το κοινό να αγαπήσει την μη ζωική τροφή επιστράτευσαν όλες τις γνώσεις τους και άρχισαν να φτιάχνουν τα δικά τους plant-based προϊόντα με υψηλότερα ή ίσα επίπεδα πρωτεΐνης από τα αντίστοιχα των ζώων, χωρίς χοληστερόλη, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, με λιγότερο κορεσμένο λίπος και χωρίς αντιβιοτικά ή ορμόνες!

Δεδομένων των νέων συγκυριών και των εξελίξεων στην κοινωνική ζωή, θεώρησαν σημαντικό να δώσουν στον κόσμο την θέρμη και την χαρά που φέρνει η αλληλεπίδραση με τους δικούς μας ανθρώπους, τρώγοντας ένα νόστιμο και συγχρόνως υγιεινό γεύμα. Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον όμιλο vego με τα street food σημεία πώλησης vegan souvlaki και vegan only pizza,τα προϊόντα vego και τις Ghost Kitchens.

Οι Ghost Kitchens του Vego ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2020 δημιουργώντας δύο διαφορετικές κουζίνες και τρία μοναδικά Virtual εστιατόρια.

Το Vegan Souvlaki με φαγητό και προϊόντα που αναδιαμορφώνουν πλήρως τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το αγαπημένο μας σουβλάκι, με 100% μη ζωικό κρέας και με συνταγές που αναβαθμίζουν την γεύση τους στο απόλυτο. Γύρος, Κεμπάπ ,καλαμάκι, μπριζόλα, αλλά και γαρίδα και καραβίδα από φυτική πρωτεΐνη .

Την Vegan Only Pizza με ιδιαίτερες συνταγές που αναδεικνύουν την υπέροχη γεύση της λατρεμένης σε όλους Ναπολιτανικης Πίτσας. όπως της Πίτσας Πορτσίνι με Προσούτο και λάδι λευκής τρούφας, ή της εκπληκτικής σε γεύση Πίτσας με χαβιάρι ,παρμεζάνα και σάλτσα βότκας.

Εξερευνήστε τις κουζίνες μας, δοκιμάστε τα προϊόντα μας από τα σημεία πώλησης ή από τα ghost kitchens και δειπνήστε με τα πρόσωπα που θα θέλατε να δειπνήσετε σε ένα εστιατόριο,με μόνη διαφορά ότι το εστιατόριο θα έρθει σε εσάς.

Είμαστε εδώ φροντίζοντας να τα φέρουμε κοντά σας με γνώμονα την αγάπη όλων μας για κάθε είδους ζωής και για ποιοτικό και υγιεινό φαγητό.

Βρείτε μας:

Vegan Souvlaki:
Μενού: www.vegansouvlaki.com
Instagram: @vegansouvlaki.com
Τηλέφωνο: 210 9764 555

Vegan Only Pizza:
Μενού: www.veganonlypizza.com
Facebook: Veganonlypizza
Instagram: @veganonlypizza
Τηλέφωνο: 2109764555