ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διανύοντας την νέα εποχή στον χώρο της διατροφής και της εστίασης ,ο Ηλίας Πανταζόπουλος και ο σεφ Νίκος Γαιτάνος ύστερα από ενδελεχή σκέψη και έρευνα χρόνων, δημιούργησαν τον όμιλο Vego με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον κόσμο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες ,με γνώμονα τον σεβασμό στην καθε ειδους ζωή και το περιβάλλον και σε συνάρτηση παντα με την υγιεινή διατροφη.

Για να το πετύχουν αυτό και να κάνουν το κοινό να αγαπήσει την μη ζωική τροφή επιστράτευσαν όλες τις γνώσεις τους και άρχισαν να φτιάχνουν τα δικά τους plant-based προϊόντα με υψηλότερα ή ίσα επίπεδα πρωτεΐνης από τα αντίστοιχα των ζώων, χωρίς χοληστερόλη, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, με λιγότερο κορεσμένο λίπος και χωρίς αντιβιοτικά ή ορμόνες!

Δεδομένων των νέων συγκυριών και των εξελίξεων στην κοινωνική ζωή όλων, θεώρησαν σημαντικό να δώσουν στον κόσμο την θέρμη και την χαρά που φέρνει η αλληλεπίδραση με τους δικους μας ανθρωπους, τρώγοντας ένα νοστιμο και συναμα υγιεινο γεύμα.Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον όμιλο vego με τα street food σημεία πώλησης vegan souvlaki και vegan only pizza,τα προϊόντα vego και τίς Ghost Kitchens.

Οι Ghost Kitchens του Vego ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2020 δημιουργώντας τρεις διαφορετικές κουζίνες και τρία μοναδικά Virtual εστιατόρια.

Το Vegan Souvlaki με φαγητό και προϊόντα που αναδιαμορφώνουν πλήρως τον τρόπο που αντιλαβανομαστε το αγαπημένο μας σουβλάκι, με 100% μη ζωικό κρέας και με συνταγές που αναβαθμίζουν την γεύση τους στο απόλυτο.Γύρος, Κεμπαπ ,καλαμακι ,μπριζόλα,αλλά και γαρίδα και καραβίδα άπό φυτικη πρωτεϊνη .

Την Vegan Only Pizza με ιδιαίτερες συνταγές που αναδεικνύουν την υπέροχη γεύση της λατρεμένης σε όλους Ναπολιτανικης Πίτσας.οπως της Πίτσας Πορτσίνι με Προσούτο και λάδι λευκής τρουφας, ή της εκπληκτικής σε γεύση Πίτσας με χαβιάρι ,παρμεζανα και σάλτσα βότκας.

Την Greek Vegan Kouzina ,ακολουθώντας πιστά την ελληνική παράδοση ,αλλά με το μοναδικό τρόπο παρασκευής της με 100% μη ζωικα συστατικα.
Δοκιμάστε τον Μουσακά,το παστιτσιο και πολλα αγαπημενα μαγειρευτα πιατα και αναθεωρήστε το τρόπο που βλεπετε αυτά τά τόσο πολυαγαπημένα μαγειρευτά φαγητά της παραδοσιακής ελληνικής μας κουζίνας.

Εξερευνήστε τις κουζίνες μας, δοκιμάστε τα προϊόντα μας από τα σημεία πώλησης ή από τα ghost kitchens και δειπνηστε με τα πρόσωπα που θα θέλατε να δειπνήσετε σε ένα εστιατόριο,με μόνη διαφορά ότι το εστιατόριο θα έρθει σε εσάς.

Ειμαστε εδώ φροντίζοντας να τα φέρουμε κοντά σας με γνώμονα την αγάπη όλων μας για κάθε είδους ζωής και για ποιοτικό και υγιεινό φαγητό.

Βρείτε μας:

Vegan Souvlaki:
Μενού: www.vegansouvlaki.com
Instagram: @vegansouvlaki.com
Τηλέφωνο: 210 9764 555

Vegan Only Pizza:
Μενού: www.veganonlypizza.com
Instagram: @veganonlypizza
Τηλέφωνο: 2109864555

Greek Vegan Kouzina
Μενού: www.greekvegankouzina.com
Instagram: @greekvegankouzina
Tηλέφωνο: 2109764565